Zadnje novice 2017

  • 11/2017
    Izdelki

    Objavte to najlepšie z jesene 2017

     Na našej špičkovej stránke nájdete zhrnuté inovatívne novinky a doplnky k produktom Zumtobel z jesene 2017. Môžete si stiahnuť informácie o produktoch, ako aj brožúru vo formáte PDF.
    Več informacijMalo informacij
    Každý špičkový produkt názorne prezentujeme obrázkom a predstavujeme najdôležitejšie údaje výstižným spôsobom. Odkazy Vás presmerujú k detailom jednotlivých produktov.

    » Špičkové produkty jesene 2017 si ako brožúru vo formáte PDF stiahnete tu.

    Zumtobel. The Light.
  • 10/2017
    Podjetje

    Futuristično potovanje skozi svetlobni spekter

    Zumtobel uresničuje predstavitveni film na Lichtforumu Dornbirn
    Zumtobel vas v tem filmu pelje na futuristično potovanje skozi spekter svetlobe. Posnetki za to izvirajo iz Zumtobel Lichtforuma v Dornbirnu, ki ga je uresničil vizualni umetnik Andreas Waldschütz z Dunaja. V njegovih vizualnih delih ustvarja svoje svetove – futuristične, avantgardne, progresivne. Umetnik je bil za Zumtobel dejaven že za različne fotografske in video projekte. Predstavitveni film o Zumtobel Lichtforumu v Dornbirnu je najnovejši skupni kreativni projekt.
    Več informacijMalo informacij
    V Lichtforumu Dornbirn, zbirki inovacij in kreativnosti, je bil blagovna znamka Zumtobel poosebljena, da ujame bistvo svetlobe in njeno edinstveno povezujočo moč, ki jo je mogoče razviti v našem fizičnem in metaforičnem okolju.

    Ta predstavitveni film je enako kot blagovna znamka Zumtobel sama strasten, prikupen, avantgarden. Film je celo tako drzen, da naredi en korak naprej in se s svojim načinom izdelave razlikuje od običajnega. Hkrati začuti in ponovno osvoji osnovni pomen svetlobe, namreč skrbeti za boljšo kakovost življenja človeka in s tem v razsvetljavi dosegati novo resnično veličino.

    After all, there’s lighting – and there’s Zumtobel lighting.

    Zumtobel. Svetloba.
  • 06/2017
    Izdelki

    the editions – nova kolekcija po meri narejenih svetil podjetja Zumtobel

    Podjetje Zumtobel predstavlja kreativne rešitve razsvetljave z znanim TECHxtra
    Več informacijMalo informacij
    Nova mini kolekcija svetil z imenom the editions – extended collection temelji na kreativnem pristopu in tehnoloških inovacijah. Štiri visokokakovostne svetilke so z integracijo znanega‚TECHxtra‘ sedaj tehnološko posodobljene in pogumno rišejo nove smernice na področju oblikovanja  Na voljo od junija 2017.

    Štiri svetilke iz posebne kolekcije the editions – extended collection so:

    TECTON Balanced White: Udobje, kjer ga najmanj pričakujete
    Vsestranski sistem svetlobne linije TECTON je resnično paradni konj potfelja podjetja Zumtobel., ter ponuja inteligentne rešitve, ki so kos vsaki nalogi razsvetljave. Tokrat se sistem TECTON prvič ponuja skupaj s tehnologijo Balanced White. Glede na namensko uporabo ta tehnologija omogoča nastavitev temperature barve in s tem občutno vpliva na percepcijo in prispeva k dobremu počujtu uporabnika,

    CRAFT Balanced White: Velikan vstopa v Wellness
    Ta močna, kompaktna in učinkovita industrijska svetilka uporablja 'Balanced White' tehnologijo za simulacijo naravnega cikla dnevne svetlobe preko natančno nastavljivega območja barvne temperature. To omogoča uporabniku, da svetlobo natančno prilagaja specifičnim namenom uporabe.

    CRAFT RAW: Razgaljeni velikan
    Ta priljubljena industrijska svetilka se po novem ponosno razkazuje v svojem naravnem materialu.. Maksimalna učinkovitost svetilke prispeva k temu, da je ta ustrezna za kakršnokoli industrijsko uporabo - sedaj, s svojim novim dizajnom svetilka ustreza tudi najnovejšim zahtevam oblikovanja prostora: CRAFT RAW je preprosta svetilka srebrne barve, ki ni polirana in je na ta način vnaprej določena na dizajnerske projekte z visokimi stropi, kot so npr. trgovine s pohištvom, razstavni prostori ter hale v industrijskih območjih.

    COESA: Kvalitetna svetlobe za preverjanja kakovosti
    COESA je prva svetilka podjetja Zumtobel, ki namenjena preverjanju kakovosti. Skozi optimalno osvetlitev površin, lahko ta svetilka odkrije napake in nepravilnosti hitreje kot človeško oko. Zaznavanje napak se optimizira s pomočjo kontrasta temperature barve in posebnih rasterjev. Ti so na voljo v treh različicah glede na potrebe stranke.

    O kolekciji the editions
    the editions, je kolekcija po meri narejenih svetilk, ki so nastali v okviru svetlobnih rešitev za posebne projekte in jo podjetje Zumtobel predstavi na vsake pol leta. V svoji osnovi je kolekcija the editions nosilec pionirskega duha in inovacijske moči znamke Zumtobel ter je namenjena projektom s posebnimi potrebami in novimi zahtevami. Osnovni koncept produktov the editions jemlje navdih v modnem svetu, kjer se elementi visoke dizajnerske mode skrbno prenesejo v  vsem dostopno modno kolekcijo. the editions – kjer visoka moda sreča svet razsvetljave…

    Decembra leta 2016 je podjetje Zumtobel na trgu prvič predstavilo svojo ekskluzivno mini kolekcijo pod imenom the editions – capsule collection #01. Pet izbranih svetilk temelji predvsem na estetiki in inovativnem dizajnu, ki so rezultat skupnega dela priznanih arhitektov in oblikovalcev. V okviru capsule collection svetilke dobijo izjemno priložnost, da izstopijo iz standardnega  portfelja.

    Dodatne informacije
    Vsaka posebna svetilka iz obeh mini kolekcij ima edinstveno zgodovino nastanka: Podrobne informacije lahko najdete na spletni strani the editions, ki vsebuje tudi intervjuje z udeleženci v projektih, tehnične podatke ter reference: editions.zumtobel.com

    Zumtobel. Svetloba.

  • 01/2017
    Podjetje

    Zumtobel newsletter - najbolj zanimivi članki v letu 2016

    Za letošnji pregled leta smo izbrali največkrat prebrane članke v letu 2016. Spomnite se, kateri izdelki, projekti in dogodki so bili še posebej dobro sprejeti.
    Več informacijMalo informacij
    Pet najbolj branih člankov

    5. mesto: Koncept delovnega mesta za industrijo 4.0
    Slogan "Industrija 4.0" in s tem povezovanje ljudi, strojev in opreme v industrijskem proizvodnem procesu, je tisto, o čem se trenutno največ govori. Veliko zanimanje je vzbudil videoposnetek, ki predstavlja koncept delovnega mesta, ki so ga razvili na inštitutu Fraunhofer (Fraunhofer Institute for Industrial Engineering  - IAO) v sodelovanju s podjetjem Zumtobel.

    » Oglejte si videoposnetek in izvedeli boste več o konceptu, ki zagotavlja pravo svetlobo v pravem trenutku na pravilnem mestu.

    4. mesto: Trije dejavniki za dobro počutje v pisarni
    "Najboljšo svetlobo za pisarno" omogočajo trije dejavniki: prava svetloba ob pravem času, prava svetloba za določene naloge in prava svetloba, prilagojena vašim individualnim potrebam. Strokovni članek, v katerem je ta tema podrobno razčlenjena, je pristal na četrtem mestu našega letnega seznama najboljših.

    » Preberite strokovni članek, da boste izvedeli vse o najboljši svetlobi v pisarni.

    3. mesto: Razsvetljava spremlja aktivnosti v pisarni
    V našem video posnetku si lahko ogledate, kako inteligentno večpodročno tipalo ATIVO v povezavi z inteligentnim sistemom za upravljanje svetlobe LITECOM infinity zazna aktivnost v prostoru in samodejno izbere ustrezno jakost svetilk, kot je MELLOW LIGHT infinity. Video posnetek je prepričal mnoge bralce naših novic.

    » Tukaj si oglejte video posnetek!

    2. mesto: Highlights jesen 2016
    Svetilke, predstavljene oktobra 2016, kot so MELLOW LIGHT, viseča svetilka VAERO ali PANOS, premišljen modularni sistem za arhitekturno razsvetljavo, uresničujejo vse ideje t.i aktivne svetlobe "Active Light", po kateri se umetna razsvetljava orientira po dnevni svetlobi. Ta pristop je bil sprejet z zelo velikim zanimanjem.

    » Tukaj si lahko znova ogledate nove izdelke, ki so bili predstavljeni v jeseni leta 2016! 

    1. mesto: Sejem Light + Building 2016
    Podjetje Zumtobel se je od 13. do 18. marca 2016 v na sejmu v  Frankfurtu predstavilo številnim obiskovalcem na skupnem razstavnem prostoru skupine Zumtobel Group, kjer so se na 1280 m2 predstavile tudi blagovne znamke Thorn, Tridonic, adc in Reiss. To je bilo prvič, da so vse blagovne znamke skupine Zumtobel Group bile predstavljene skupaj. Pregled sejma je bil članek, ki je imel v letu 2016 največ ogledov.

    » Tukaj si oglejte video posnetek!

    Še niste naročeni na novice Zumtobel? Želite v prihodnje mesečno prejemati pomembne informacije o podjetju Zumtobel in iz sveta svetlobe? Potem se prijavite na novice na naslednji povezavi.

    » Prijavite se zdaj za naše novice.

    Zumtobel. Svetloba.

filter

  • Podjetje
  • Svetlobne rešitve
  • Izdelki
  • Prireditev
LAND
SOCIAL MEDIA